Ledige stillinger

 

Pædagog eller lærer søges til at varetage specialpædagogisk støtte

Har du erfaring med specialpædagogikken og søger du en stilling, hvor du kan få lov til at brænde igennem og sætte dit præg på den specialpædagogiske indsats, så er vi måske stedet for dig.

Vi er en Grundtvig-Koldsk friskole med 115 børn med en børnehave og vuggestue tilknyttet. I vores værdisæt tager vi afsæt i fællesskabet og tror på, at børn dannes og udvikles ved at spejle sig i andre, ved at trives i fællesskaber og afprøve sig selv i forhold til omgivelserne. Derfor tager den specialpædagogiske indsats udgangspunkt i fællesskabet.

Vi søger en lærer eller pædagog, der kan:
– Koordinere den specialpædagogiske indsats
– Give lærerne sparring på de særlige udfordringer og holde fast på det enkelte barns udviklingsbehov
– Være med i timerne med eleverne og understøtte den normale undervisning
– Samtale med børn i øjenhøjde og hjælpe dem med deres udvikling
– Være det daglige bindeled mellem netværksmøder og klasserummet

Vi forventer, at du:
– Har stor erfaring med det specialpædagogiske område
– Er god til at involvere dig i børn, læreres og forældres vilkår og tør bidrage med din viden
– Vil trives et sted, hvor projektarbejde, kreativitet og anderledes undervisning hele tiden blander sig med dagligdagen
– Vil trives et lille sted, hvor alle kender hinanden, og hvor alle hjælper hinanden med opgaverne fra dag til dag
– At du er fagligt optaget af det specialpædagogiske felt, vil arbejde engageret og professionelt med det og vil være ambitiøs på børnenes vegne
– Kan tænke strukturelt og omsætte det fleksibelt

Vi tilbyder en stilling, hvor du i stor udstrækning skal forme din arbejdsdag, og hvor du skal arbejde med børnene både direkte og indirekte gennem de øvrige lærere og pædagoger på skolen.      

Fussingø-Egnens Friskole ligger i landsbyen Sønderbæk lidt vest for Randers indenfor en halv times radius fra Viborg, Randers, Hobro og Århus Nord.

Der er tale om en fast stilling med 3 måneders prøvetid. Stillingen kan lægges til rette med en beskæftigelsesgrad på mellem 80 og 100 %. Ved deltid skal timerne dog fordeles på fem dage om ugen i skoleuger.

Løn- og ansættelse

Sker i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til skoleleder Kenneth Degnbol på tlf. 23 46 86 45. Læs desuden om os på www.fusfri.dk

Ansøgning med CV og relevant dokumentation sendes til kd@fusfriskole.dk senest den 12. juni 2019 kl. 12.00. Samtaler afholdes i uge 26. Har du ikke hørt fra os inden den 23. juni, er du desværre ikke kommet i betragtning.