Bestyrelsen for skolen og børnehaven


 

Merete Rousing Glob

Merete Rousing Glob

Formand

Lidt om Merete:

Forælder til Oliver i 6. klasse og Smilla i 4. klasse. Gift med Søren Rousing Glob. Bonusmor til to voksne børn, Marie og Jonathan.

Bor ved Svejstrup. Medlem af bestyrelsen siden 2014. Næstformand 2014-2016. Deltagende suppleant 2013-2014.

Til daglig arbejder jeg i den århusianske energihandelsvirksomhed, Danske Commodities, hvor jeg har ansvaret for koncernens skatte og momsmæssige forhold i såvel Danmark som en række europæiske lande. Jeg er uddannet revisor og har arbejdet i et revisionsfirma i 5 år. Derudover har jeg mere end 10 års erfaring som controller i økonomifunktioner i forskellige virksomheder.

Jeg har i flere år været aktiv i bestyrelsesarbejde bl.a. i forældrebestyrelse og personaleforeninger, fordi jeg gerne vil hjælpe med at løfte denne vigtige opgave. Jeg kan også på den måde bidrage til fællesskabet.

Pernille Ranch

Pernille Ranch

Bestyrelsesmedlem

Lidt om Pernille:

Jeg er mor til Astrid i 7. klasse.

Jeg har boet i Sønderbæk de sidste 16 år, og har derfor fulgt mange af vores børn, helt fra de var små.

Jeg er uddannet pædagog og psykoterapeut og arbejder til dagligt med udvikling og trivsel både i skoleregi, i socialpsykiatrien og som privat praktiserende psykoterapeut.

Jeg sætter selv stor pris på at have frihed og indflydelse på min hverdag og i mit arbejdsliv.

Med den frihed følger også et stort ansvar. Evner man at få frihed og ansvarlighed til at gå hånd i hånd, er man godt på vej til at blive et livsdueligt menneske. Krydrer man det med forpligtende fællesskaber og krav og forventninger i rette dosis – så er jeg sikker på, at man har rammen for at kunne trives og udvikle sig fagligt såvel som menneskeligt.

Derfor har jeg valgt Fussinøegnens friskole til mine børn, og vil nu også gerne biddrage i form at påvirke og styrke rammerne via bestyrrelsesarbejdet.

Susanne Jørgensen

Susanne Jørgensen

Kasserer

Lidt om Susanne:

Jeg hedder Sanne og er kasserer i bestyrelsen. Jeg er mor til Maja i 5. klasse, samt Laura og Emilie, som er gået ud af skolen.

Jeg er gift med Flemming, og vi bor på en landejendom ved Nørbæk.

Til dagligt arbejder jeg med økonomi og regnskab.

Mikkel Petersen

Mikkel Petersen

Bestyrelsesmedlem

Lidt om Mikkel:

Information på vej.

Jane Dichmann

Jane Dichmann

Næstformand

Lidt om Jane:

Jeg er mor til Noa i 5/6 klasse og er i gang med mit fjerde år i bestyrelsen.

I det daglige læser jeg til lærer på VIA University College i Århus, fordi jeg trængte til nye udfordringer, og synes at 25 år i IT branchen var nok.

Det er fedt at være i den frie skole, hvor man som forældre aktivt er med til at påvirke den retning skolen sætter, og hvor vi som forældre har stor indflydelse på vore egne børns hverdag. Desuden sætter jeg stor pris på fællesskabet og de værdier, der er skolens fundament.

Heidi Fonnesbek

Bestyrelsesmedlem

Lidt om Heidi:

Information følger snarest

Malene Myrhøj Poulsen

Bestyrelsesmedlem

Lidt om Malene:

Jeg hedder Malene, er gift med Kim og sammen har vi Oscar og Victor, som går på Fusfri.

Vi er “tilflytter-familie” og har været en del af Fusfri siden december 2017. Til dagligt arbejder jeg som vejleder og underviser på KUU, på en produktionsskole i Randers. Jeg har tidligere været bestyrelsesformand i Dagtilbud Nordvest, hvor jeg var sparringspartner for dagtilbudslederen, fungerede som mødeleder og deltog i beslutningsprocesser, som havde betydning og effekt for 10 dagtilbud i lokalområdet.

Det er min erfaring som MOR, underviser og tidligere bestyrelsesformand, jeg kan bidrage med i Fusfri bestyrelsen – jeg tænker kreativt og er handlings orienteret, og jeg håber jeg kan bidrage konstruktivt i bestyrelsesarbejdet, så både børn, personale, ledelse og forældre har de allerbedste rammer for en fantastisk skole.

Allan Kousted

Allan Kousted

Suppleant

Lidt om Allan:

Information følger snarest

Per Justensen

Suppleant

Lidt om Per:

Information følger snarest

I bestyrelsen deltager også:

Uffe, konstitueret leder

Karina Faurschou, souschef, og

Christian Kofoed, afdelingsleder.

Børnehavens forældre-bestyrelse


 

Louise Wesley Nyvang

Louise Wesley Nyvang

Formand

Lidt om Louise:

Jeg er formand for børnehavens forældrebestyrelse.
Jeg har sammen med Lasse – Lærke på 9 år, Lucas i 0 klasse, og Ludvig i vuggestuen.
Jeg bor i Læsten, og jeg arbejder som it-projektleder ved DXC.Technology.
Vi har siden 2009 haft børn i institutionerne på Fussingøegnens Friskole, Børnehave og Vuggestue, hvilket er et fantastisk miljø for vores børn. Dette vil jeg gerne være med til at videreudvikle og støtte op om, så både børn og voksne får de bedste betingelser for at lære, udvikle og udfolde sig.

Marlene Munk Andersson

Marlene Munk Andersson

Suppleant

Lidt om Marlene:

Jeg hedder Marlene og er gift med Søren, sammen har vi Mathilde A. i børnehaven og Nicoline A. på skolen. Vi bor på et lille landsted mellem Sønderbæk og Over Fussing.

Til dagligt arbejder jeg som socialog sundhedsassistent i hjemmeplejen i Randers Kommune.

Jeg har været med på “vores” sted helt fra starten, hvor Nicoline startede i vuggestuen, da den åbnede.

Året efter i 2009 blev jeg var valgt ind i bestyrelsen for første gang og har siddet der lige siden, jeg har alle årene syntes, det har været en spændende måde og få indsigt og medindflydelse på, at præge netop “vores” sted i Vuggestuen og Børnehaven.

Ved generalforsamling i marts måned kom jeg igen med i bestyrelsen.

Cecilie Kidmose

Bestyrelsesmedlem

Lidt om Cecilie:

Jeg hedder Cecilie og er medlem af forældrerådet i børnehaven. Jeg bor her i Sønderbæk sammen med min mand Jess, sammen har vi Naja i børnehaven og Thea i skolen. Jeg er uddannet syerske men arbejder i Randers i en børnetøjsforretning.

Bestyrelses arbejdet for mig er helt klart fællesskabet, det er spændende at få et større indblik i mine børns hverdag, personalet og forældre som vi deler dette skønne sted med. Og at jeg kan være med til at gør en forskel.

Jakob Poulsen

Bestyrelsesmedlem

Lidt om Jakob:

Vuggestuens bestyrelse


 

Pia Paulsen

Pia Paulsen

Sekretær

Pia Paulsen

Sammen med Mads har jeg Alba (fra nov. 2014) som startede i vuggestuen i 2015, hvor vi også flyttede til Spentrup.
Jeg er uddannet cand. mag. i turisme, men arbejder i dag som Head of Social Media i Danish Crown. Et spændende og meget udfordrende arbejde, som jeg brænder meget for.
Jeg er i gang med mit andet år i Vuggestuens bestyrelse. Jeg er vild med hele den fællesskabstankegang og den kultur der er på fusfri – og den vil jeg gerne være med til at videreføre.

Henriette Ulbjerg

Henriette Ulbjerg

Formand og kasser

Lidt om Henriette:

Jeg er 30 år gammel. Jeg er mor til Emil i vuggestuen og til Mads i børnehaven.

Jeg ønskede at blive medlem af bestyrelsen for at få indflydelse i mine børns hverdag i hhv. vuggestue og børnehave. Samtidigt ville jeg gerne være med til støtte og vedligeholde det fællesskab, jeg synes, der allerede er i Fussingøegnens friskole, børnehave og vuggestue.

Anne Bottke

Supplant i bestyrelsen

Lidt om Anna:

Jeg er suppleant i bestyrelsen og mor til William, som går i vuggestuen. Jeg er gift med Jan Erik og vi bor lige uden for Hammershøj. Jeg er uddannet lærer og underviser på Randers HF og VUC.

Mette Madsen

Bestyrelsesmedlem

Lidt om Mette:

Jeg er mor til Clara, som går på skolen og Anton i vuggestuen. Sammen med Jens og børnene bor jeg i Sønderbæk.
Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut. Til dagligt arbejder jeg på Vestervangskolen i Randers.
Jeg er næstformand i vuggestue bestyrelsen. At være i bestyrelsen handler for mig om at få et godt indblik i mine børns hverdag, at medvirke til at sætte nogle trygge og gode rammer for børnene, samt at støtte op om vores fællesskab.