Forældrene skrev

Anette Straadt:

“At have børn på Fusfri betyder, at jeg hver eneste dag har en fantastisk følelse i maven, fordi jeg ved, mine børn er et sted, hvor de bliver set og anerkendt for dem, de er. Samtidig med at de får faglige, menneskelige og sociale kundskaber i særdeles høj grad. På Fusfri lærer mine børn ansvarlighed, empati og fællesskab. De voksne på Fusfri brænder for deres arbejde, og de har tid og overskud til alle elever.
Men Fusfri er meget mere end det – og det kan ikke beskrives, det skal opleves og mærkes. Kom og besøg os!
Jeg er mor til en dreng i 3. og en dreng i 7. (skoleår 2019-20) samt ”storesøster”, der har gået på skolen fra 0.-8. klasse.”

Helle Gori:

“Vi har været en del af Fusfri siden 2009, hvor vi startede i vuggestuen. Nu har vi 3 børn på skolen. Vi har ikke fortrudt vores valg en eneste dag.
Først og fremmest ser vi Fusfri som vores sted, og ikke bare børnenes skole, hvor de tilbringer rigtig mange timer, men også som et sted hvor hele familien nyder at være.
Hele Fusfri hænger sammen: vuggestue, børnehave, fritter og skole. Det betyder, at vi ikke oplever overgangene som noget voldsomt skifte, men som et spændende og meget trygt næste skridt.
Endelig er fællesskabet fantastisk. Det bliver en selvfølge, at alle hjælper hinanden, helt uafhængig af alder.”