Kenneth Degnbol

Kenneth Degnbol

Leder af vuggestue, børnehave og friskole

Nogle af de særlige kendetegn ved det danske samfund er de frie skoler og de frivillige foreninger. Jeg er heldig at have haft hele mit arbejdsliv i de sammenhænge. Før jeg per august 2018 kom til Fussingøegnenes Friskole, Børnehave og Vuggestue har jeg arbejdet som højskolelærer og efterskolelærer samt været hhv. leder og konsulent af to børne- og ungdomsorganisationer. Jeg er uddannet cand. mag. i musikvidenskab og historie og har løbende suppleret med ledelses- og organisationsfag fra blandt andet ABS og DPU.

Jeg bor i Thorsager på Djursland med min kone Dagmar. Vi er en samme bragt familie, der i alt tæller seks børn. Dagmar er journalist og højskolelærer. Vi holder begge af at skrive skønlitterært og spille musik – gerne sammen. Jeg deler sejlbåd med en god ven, og seks slagtekøer med en del andre familier i Thorsager. Desuden holder jeg meget af at se en god fodboldkamp i fjernsynet.

Karina Faurschou

Karina Faurschou

Lærer og souschef

 

Mit navn er Karina Faurschou. Jeg er uddannet lærer med linjefagene dansk, engelsk, tysk og billedkunst. Jeg underviser skolens 5.-8. klasse i dansk, tysk og engelsk. I skoleåret 2016-2017 er jeg klasselærer i 7.-8. klasse. Ud over den almindelige undervisning er jeg også skolens souschef.

Jeg er bosiddende på en ejendom i lokalområdet sammen med min mand, vores tre børn og tre heste.