fbpx

Fussingø-Egnens børnehave søger en pædagog

på fuldtid fra d. 1. januar 2017

Er du optaget af at skabe udvikling og læring i børnegruppen? Er du dygtig til natur, udeliv og kreative læreprocesser? Er du en pædagog, der har handlekraft og gåpåmod, og som er dygtig til at planlægge og igangsætte aktiviteter og samtidig formår at give plads til børnenes aktuelle optagethed? Har du et positivt menneskesyn på børn, forældre og kollegaer? Trives du i et dynamisk udviklende miljø? Så er vi måske den helt rigtige arbejdsplads for dig.

Vores børnehave ligger i det nordvestlige Randers, i skønne naturgrønne omgivelser. Institutionen er integreret, da vi også på stedet har en vuggestue og friskole, som bygger på det Grundtvigkolske menneskesyn. Vores børnehave er opdelt i to stuer: En gruppe for de yngste børnehavebørn kaldet fusslingerne, og en gruppe for de ældste, kaldet suset. Den ledige stillingen er i fusslingegruppen. Da vi er en integreret helhed, benytter børnehaven sig af skolens faciliteter, hvor vi – udover egne lokaler i børnehaven, – eksempelvis har musiklokale og hal til rådighed. Vi har vores egen bålhytte i et lille skovområde tæt på institutionen, som vi ugentligt anvender til udvikling og læring for børnene. Her laver vi bål, snitter i pinde, finder insekter, leger, synger og anvender naturen som et udviklende læringsmiljø for børnene.

I Fussingø-Egnens børnehave ønsker vi at skabe et fundament, hvor børnene oplever udvikling og mestring af eget liv. Vi ønsker at skabe et rummeligt, trygt og tillidsfuldt børneliv, med fokus på den gode trivsel og det forpligtende fællesskab. Vi arbejder pædagogisk med, at vores dagligdag fra børnenes perspektiv giver mening, forudsigelighed og delagtighed. Vi er en organisation, som vægter fællesskab, fordybelse, fantasi og fortælling meget højt.

Vi søger en pædagog som besidder:

 • Besidder humor, gåpåmod og gennemslagskraft.
 • Er fagligt dygtig, struktureret, velforberedt og reflekterende.
 • Kan holde overblik i en hektisk hverdag og er nærværende i de nære relationer.
 • En som både trives med kreative læringsmiljøer og som er dygtig i arbejdet med udvikling og læring i naturen.
 • Har et positivt menneskesyn, er løsningsorienteret og vægter et dialogisk udviklende forældresamarbejde.
 • En som gør tanke til handling, tager initiativ, og kan ta’ fat både fagligt og praktisk.

Vi vægter ligeledes, at vores nye kollega i sit daglige virke er nærværende, inkluderende og tilpasser pædagogikken til børnenes nærmeste udviklingstrin.

Vi kan tilbyde: 

 • En arbejdsplads i udvikling, som vægter høj faglighed og et konstruktivt, åbent og behageligt psykisk arbejdsmiljø.
 • Kollegaer, der i et positivt og humørfyldt miljø vægter at skabe en aktiv og fagligt velbegrundet hverdag for børnene.
 • Et forældresamarbejde, hvor vi i gensidig respekt og i fællesskab skaber trivsel og udvikling for det enkelte barn.
 • En forældrebestyrelse der er handlekraftig.
 • Naturskønne omgivelser og lokaler der favner alle Howard Gardners 9 intelligenser.

 

Ansøgningsfrist: 17. november kl 12.00.

Besøgsdag: 15. november kl 16.00.

Samtaler: 25 november

Hvis ikke du har hørt fra os inden d. 25. november 2016, er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen, og vi ønsker dig held og lykke i din videre jobsøgning.

Ved spørgsmål til stillingen henvises der til fungerende Afdelingsleder
Heidi Tybjerg 26742533 eller Skoleleder Annette Aagaard 23468645.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.